Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


  1. rész: Metamorphosis
 
      Cleo, Emma és Rikki rátalálnak egy barlangra, ahol különleges képességeket kapnak. Az életük örökké megváltozik, ugyanis: sellők lesznek! Hogy miként? Az epizódból kiderül…
 
  1. rész: Pool Party
 
Cleot nem rettenti el a veszély, hogy sellővé változzon, ha Miriam bulijáról van szó. Sajnos beüt a botrány és sellő lesz, ám csak Lewis látja meg őt. Segít neki kihúzni, közben Emma és Rikki is odaérnek. Rikki felfedezi erejét…
 
  1. rész: Cath of the Day
 
Cleo nem élvezkedik a csodában, ami velük történt. Ehelyett irtózik a víztől, és, hogy elterelje a figyelmet, a teknősökről kezd beszélni. Hatalmas botrány lesz, amikor Rikki és Emma pár teknőst szabadítanak ki a tengerben egy halászhajótól. Később kiderül, hogy az a hajó Cleo apjáé. Valamint, a késsel, amivel Rikki és Emma kiszabadították a teknősöket, hatalmas vágást csináltak és az emberek azt kezdét el terjeszteni, hogy cápa. Cleo később rájön, hogy nem apja a bűnös, hanem egy társa, így követi őket a vízben, sellőként. Elfogják, de mielőtt kiemelnék a vízből, hogy meglássák Emma és Rikki kiszabadítják őt. Végül minden kiderül és Don társát kirúgják.
 
  1. rész: Party Girls
       Emma minden évben rendez pizsulit, ebben az évben viszont nem akar a sellő dolog miatt. Barátnői végül ráveszik, mindenki eljön, sajnos Miriam és Zane is. Cleo vizes lesz, így sellővé változik, de szerencsére be tud menekülni egy szekrénybe.
 
5. rész: Something Fishí
 
Cleo benevez egy szépségversenyre, aminek ez évi témája a tenger. Eközben Kim megtalálja Cleo naplóját és –bár a szöveget nem tudja elolvasni, mert titkosított- a képekől rájön, hogy sellő. Elmondja Elliot-nak és ezután le akarják leplezni a lányokat. Később úgy gondolják, hogy Miriam, Tiffany és Lewis is sellők, így úgy gondolták a versenyen leleplezik Miriam-et. Miriam pont sellő jelmezbe bújt, így Kim azt hitte, hogy nem jelmez. Hatalmas kavarodás lett belőle…
 
6. rész: Young Love
 
Egyszer Elliot megakarta mutatni Rikkinek, hogy mit tud a szörfözés terén, holott megtiltotta neki Byron, hogy a vízbe menje. Utána fuldoklik, majd Rikki beleveti magát a vízbe. Kimenti Elliotot, persze a fiú nem látta, hogy sellő. Utána teljesen belezúgott, ajándékoat vett neki. Rikki azonban a tengerparton megmodta neki, hogy kopjon le, erre Elliot eltűnt 2 napra. Mindenki kereste, végül Rikki találta meg az állatkert növényi részén. Ott kibékültek, viszont túl későn akartak kijutni, mert addigra bezárták őket és elindult az öntöző. Szerencsére sikerült kimenekülniük Emma, Cleo és Lewis segítségével.
 
7. rész: Moon Spell
Emma szülinapi bulit szervez az apjának. Cleo találkozik Miss Chatham-mel, aki figyelmezteti őket, hogy vigyázzanak a teliholddal. Emma azonban a bulin megpillantja a hold tükörképét a puncsban és nem lesz magánál: kritizál mindenkit, összefagyasztja Zane-t és Miriam-et, megeszi a hidegtál felét stb.. Utána elúszik a Mako-szigethez, majd kéri a lányokat, hogy ők is menjenek. Azután sikerül visszacibálniuk Emmáéék medencéjéhez, de nem változott vissza sehogy sem emberré. Így elvitték éjjel a JucieNet-be és ott aludtak vele. Másnap, amikor a hold lement, akkor visszaváltozott. Persze Emma semmire sem emlékezett, többek közt arra sem, hogy csókolózott Byron-nal…
 
8. rész: The Denman affair
 
Új tengerbiológus érkezik a városba és Lewis természetesen jelentkezett asszisztensnek. Egyik napon, mikor Dr. Danmen ( a tengerbiológus) nincs a laborban, Lewis azt vizsgálta, hogy mitől változhattak át a lányok (Egy körömdarabon kísérletezett, ami Cleoé). De bejött Dr. Denman, megkérdezte mi az, erre Lewis azt válaszolta, hogy semmi, majd gyorsan eltávozott. De ott felejtette a körömmintát, így a biológus megvizsgálta és látta a részecskék mozgását és változását. Másnap megkérdezte Lewis-t, hogy nem akar-e vele menni, és Lewis igent mondott. Eközben már megírta cikkben a mintáról vélt változásokat. Cleo próbálja meggyőzni Lewis-t, hogy ne menjen vele, de nem sikerül neki. Amikor elutaznának a lányoknak sikerül észrevétlenül ellopni a mintát, hogy ne legyen bizonyítéka. Ám akkor jönnek rá, hogy a cikk még ott a van a számítógépen. Ekkor Lewis odamegy és mondta, hogy azt a cikket már valaki letörölte.
 
9. rész: Dangereus Waters
 
Cleo hala meghal, így temetést rendeznek. Rikki kárpótolni akarja egy másik hallal, de Cleo nem örül neki, mert ő másfajta halakat tart. Így Rikki sellőként szerez egy különleges halat. Útközben, mikor vinné Cleo-nak, találkozik egy jó képű fiúval, aki megkérdezi, hogy honnan van a hal, de a lány nem árulja el. Utána egyre többször visz halakat a fiúnak és így meggazdagodik. Később kiderül, hogy a fickó illegális területekről szerzi a halait, így Rikki utánuk megy és leleplezi őket.
 
10. rész: The Camera Never Lies
 
Versenyt rendeznek, hogy ki tudja a legjobb 3 perces filmet készíteni. Zane természetesen nyerni akar, így éjszaka Lewis segítségével elviszik a JucieNet.ből apja szörfjét és másnap kimennek a tengerre. Zane rekordidő alatt akarja körbehajózni a Mako-szigetet. De közben leesik a a szörfről és cápák közt landol. Lewis csónakja bedögli, így nem tud neki segíteni. Rikki eközben a tengerben van és megmenti Zanet. A kamera, mindent rögzített, de cápának nem látták nyomát. Lewis kifigurázta a filmet, berakott egy nagyon pipi halat, mintha Zane attól félne. Így Lewis megnyerte a legjobb film díjat Zane pedig a legjobb színész díjat, de nem örült neki, mert senki sem hitt neki. Később Rikki elmondja neki, hogy ő elhiszi.
 
11. rész: Sink of Swim
 
Úszóversenyt rendeznek, amin Byron is indul. Emmát kéri meg, hogy legyen az edzője. Eleinte az edzések jól mennek, de azután túlzottan összemelegedtek. Utána Emma szigorú lesz, így Byronnak elege lesz és abbahagyják az edzést. Később bocsánatot kér a lánytól, de Emma nem akar vele tovább edzeni. Byron elmegy a versenyre meg is nyeri, miközben Emma felenged és ugyanúgy jó barátok lesznek.
 
12. rész: The Siren Effect
 
Cleonak szörnyű hangja van, így sajnos mindenki kineveti egy karaoke alkalommal. Emma, Rikki és Lewis elmennek aznap este Cleo-hoz, megnéznek egy filmet. Eközben telihold van, Cleo kimegy a fürdőszobába, és a mosdókagyló vizében meglátja a holdat. Belenyúl, majd ő sem lesz önmagánál. Amikor karaokéznak a szobában Cleo-nak csodálatos hangja lesz, ami Lewis-t is elbűvöli. Utána megjön Byron is, mert ő is hallotta a dalt. Később egy csapat fiú jön Cleo-ékhoz. Az apja mindenkit elküld, Cleo-t pedig felküldi a szobájába Lewis-szal, Emmával és Rikkivel. Lewis, hogy ne hallja Cleo éneklését direkt más zenét bömböltet fülhallgatón. Emma és Rikki kimennek egy percre, amikor Cleo ismét elkezd énekelni. Lewis leveszi a fülhallgatót, majd annyira elbűvöli Cleo éneklése, hogy megcsókolják egymást. Beront szobába Cleo apja, meglátja őket, majd Lewis-t elküldi. Éjszaka Cleo a rádióban énekel, és az egész város hallja. Másnapra több szár fiú gyűlt a házuk elé, Cleo elmegy a kávézóba, hogy ott énekeljen nekik, de aztán lemegy a hold, és ismét fars hangja lesz.
 
13. rész: Shipwrecked
 
Miss Chathamről kiderül, hogy egy hajóban él a kikötőben. El akarják venni túl, mert túl régi már. Erre Miss Chatham elszökik a hajóval éjszaka. Zane azonban utánamegy reggel és átmegy Miss Chatham hajójába. Veszekedik vele, amiért elsüllyesztette a csónakját. Az idős hölgy a hajón szívrohamot kap, Zane nem tud mit tenni. Eközben Cleo, Emma, Rikki és Lewis utánuk mennek, átrakják a idős hölgyet egy másik csónakba és Zane egyedül marad. Az ajtó viszont beragad és a hajó süllyedni kezd, Zane-nel együtt. Emma visszaúszik sellőként, és Zane meglátja a farkát, de utána elvesztette az eszméletét. Utána folyton csak a sellőkről beszél.
 
14. rész: Surprise!
 
 
Cleo nemsokára 16 éves lesz. Az apja szervez neki egy meglepetés bulit és mindenkit elhív. De kiderül, hogy ez egy gyerekparti, pónikkal, bohócokkal stb… Cleo ezt meglátja, nagyon mérges lesz és elúszik a tengerben. Zane és Lewis közben keresik a sellőt (Lewis csak azért ment bele, hogy elterelje a figyelmét). Lewis meglátja Cleo-t és eltereli Zane figyelmét, hogy a lány megmenekülhessen. Később Lewis utánamegy és mondja, hogy este menjen el a kávézóba. Nagy nehezen elmegy és ott talál egy partit, amit Lewis rendezett neki. A lány nagyon örül, majd tisztázzák az apjával, hogy már nem kisgyerek.
 
15. rész: The Big Chill
 
Emma a kávézóban dolgozik és nagyon jól megy neki. Később felvetetik Rikkit is, de a vendégekkel pocsékul bánik. Wilfred elutazik a hétvégre, így a kávéházat Emmára bízza. Miriam bosszút akar állni, így bemegy a raktárba és kikapcsolja a fagyasztást. Emma és Rikki utána a raktárban veszekednek Miriam jelenlétében, aki elbújt. Emma ésreveszi, hogy nincs fagyasztás, így mindent egy perc alatt megfagyazst, Miriam-et is. Csak másnap látja meg a megfagyott lányt. Odahívja a többieket, Miriam-et elkezdik kiolvasztani, de nem elég gyorsan, mert Wilfred megérkezik. Végül sikerül, Wilfred pedig meglátja a rendetlenséget. Rikkit akarja főnöknek, így amikor Emmával beszél, hogy kirúgja, Rikki szívességet tesz Emmának és gorombán bánik az emberekkel, hogy kirúgják.
 
16. rész: Lovesick
 
Cleo az állatkertben dolgozik és egyszer a nyakláncát belejtette a vízbe. Utána ugrik, majd úszik még egy kicsit egy delfinnel. Rajtakapja az állatgondozó, hogy a delfint eteti, így megkéri, hogy gyakrabban járjon be. Eközben a szülei azt hiszik, hogy barátja van és senki nem tudja, hogy ki. Zane közben megkéri Cleo-t, hogy vigye be a könyvtárba. A szülők észreveszik, hogy mind a két gyerek eltűnt, így már tudják, hogy Cleo és Zane együtt járnak. Amikor találkoznak velük az állatkertben, hatalmas felfordulás következik, de aztán minden rendeződi.
 
17. rész: Under the Weather
 
Cleo és Rikki Emmánál vannak. Éppen suliba kell menni, de elkezd esni az eső. Emma anyja felajánlja, hogy elviszi őket kocsival, de ahhoz át kell kelniük a kerten. Cleo, hogy megmentse a helyzetet, elájul és azt tetteti, hogy beteg. Utána Emma és Rikki is. Kijön az orvos, majd megállapítja, hogy ez valami vírusos izé. A lányok nem bírják tovább titokban tartani, így Emma mindent bevall: hogy csak tettették, hogy betegek, mert biosz dolgozat lett volna.
 
18. rész: Bad Moon Rising
 
Sorry, ezt a részt nem láttam, így nem tudom a tartalmát…
 
19. rész: Hurricane Angela
 
Angela, Cleoék unokatestvére ideutazik a hétvégén. A lány nagyon kényes, mindent mindig akkor akar. Egyszer ellop egy pelikánt és berakja Cleoék fürdőszobájába, hogy összeugrassza Cleot és Kimet. Persze Cleo Kimet gyanúsítja, hogy ő lopta el az állatkertből. Cleo vissza akarja csempészni az állatkertbe, de az egyik gondozó észreveszi és kirúgja. Később kiderül, hogy az nem állatkerti pelikánt, így Cleot visszaveszik és kiderül, hogy mindenről Angela tehet.
 
20. rész: Hook, Line and Dinker
 
Bocsi, de ezt sem láttam, amint látom kiegészítem…
 
21. rész: Szintén nem láttam xd
 
22. rész: Fish Out Water
 
Rikkit meghívja Zane-t egy ebédre magukhoz. Vesz a lánynak egy nagyon szép ruhát, így Rikki abba megy. Az ebéden Emma is ott van. Arról van szó, hogy fejlesszék a Mako-szigetet, építsenek hozzá minden félét. Rikki tiltakozik, beszédet mond, amiben Emma segít neki. Összeveszik Zane-nel, de utána kibékülnek.
 
23. rész: In Too Deep
 
Rikki meglát egy medált a kirakatban, miközben Zane-nel sétál. Ez a nyaklánc az előző sellőké volt, így Rikki meg akarja venni, de túl drága. Zane ehatározza, hogy megveszi neki, de Miriam bosszúból megelőzte. A fiú azt mondta, kérjen bármit, csak adja neki a nyakláncot. Miriam azt kéri, hogy ott rögtön csókolja meg. De Zane nem látta, hogy Rikki is ott van, így a szeme láttára csókolja meg Miriam-et. A lány azonban, ahelyett, hogy odaadta volna a nyakláncot, bedobta a tengerbe. Zane utánaugrik, majd odaadja Rikkinek.
 
24. rész: Love Potion
 
Emma bulit szervez a JucieNetben. Lewis nem hívja el Cleot. Rikki Zane-nel megy Emma pedig egyedül. Egy idő utána Nate elhívja Cleo, és mivel Lewis nem hívta el, a lány igent mond. Eközben Lewis feltalál egy olyan szert, amitől a lányok nem lesznek sellők, ha víz éri őket. Lewisnak csak akkor jut eszébe a buli, de túl későn, mert Nate és Zane már megjöttek, így a lányok elmennek. A bulin kiderül, hogy a szertől csupa vörösek lesznek, így elúsznak a Mako-szigetre. Lewis utánuk megy, elmagyarázza, hogy Byron és Zane még mindig ott várnak, így Emma és Rikki viszamennek s Cleo és Lewis kettesben maradnak. Itt csattan el az első csók.
 
25. rész: Dr. Danger
 
A tengerbiológus ismét visszatér a városba és megkeresi Lewis-t. Ismét kérdezi, hogy honnan volt a mintája, de a fiú semmit nem árul el. Zane közben rátalál és elmondja neki, hogy a Mako-szigeten keressen. Ott a barlangban talál egy halpikkelyt és megvizsgálja, majd megállapítja, hogy ugyanolyan, mint a körömdarab. Kamerákat állít a Mako-szigethez és amikor a lányok odaúsznak meglátja őket. Zane apja is ott volt, így már ketten tudják a titkot…
 
26. rész: A Twist in the Tail
 

Minden kiderül, hogy a lányok sellők. Elfogják őket a Mako-szigeten, eközben Lewist bezárják Dr. Denman hajójába. Zane megjelenik a helyszínen és meglátja Rikkiéket sellőként. A lány iszonyú mérges lesz rá, Zane pedig elhatározza, hogy kiszabadítja őket. Kimenti Lewis-t és kiszabadítják a lányokat. Másnap csak az a választás maradt, hogy lemondanak a sellőségről. Meg is teszik Dr. Denman láttára, így a biológus elutazik, mert nincs bizonyítéka. Később kiderül, hogy csak 12 órára ment el az erejük.

  1. rész: Metamorphosis
 
      Cleo, Emma és Rikki rátalálnak egy barlangra, ahol különleges képességeket kapnak. Az életük örökké megváltozik, ugyanis: sellők lesznek! Hogy miként? Az epizódból kiderül…
 
  1. rész: Pool Party
 
Cleot nem rettenti el a veszély, hogy sellővé változzon, ha Miriam bulijáról van szó. Sajnos beüt a botrány és sellő lesz, ám csak Lewis látja meg őt. Segít neki kihúzni, közben Emma és Rikki is odaérnek. Rikki felfedezi erejét…
 
  1. rész: Cath of the Day
 
Cleo nem élvezkedik a csodában, ami velük történt. Ehelyett irtózik a víztől, és, hogy elterelje a figyelmet, a teknősökről kezd beszélni. Hatalmas botrány lesz, amikor Rikki és Emma pár teknőst szabadítanak ki a tengerben egy halászhajótól. Később kiderül, hogy az a hajó Cleo apjáé. Valamint, a késsel, amivel Rikki és Emma kiszabadították a teknősöket, hatalmas vágást csináltak és az emberek azt kezdét el terjeszteni, hogy cápa. Cleo később rájön, hogy nem apja a bűnös, hanem egy társa, így követi őket a vízben, sellőként. Elfogják, de mielőtt kiemelnék a vízből, hogy meglássák Emma és Rikki kiszabadítják őt. Végül minden kiderül és Don társát kirúgják.
 
  1. rész: Party Girls
       Emma minden évben rendez pizsulit, ebben az évben viszont nem akar a sellő dolog miatt. Barátnői végül ráveszik, mindenki eljön, sajnos Miriam és Zane is. Cleo vizes lesz, így sellővé változik, de szerencsére be tud menekülni egy szekrénybe.
 
5. rész: Something Fishí
 
Cleo benevez egy szépségversenyre, aminek ez évi témája a tenger. Eközben Kim megtalálja Cleo naplóját és –bár a szöveget nem tudja elolvasni, mert titkosított- a képekől rájön, hogy sellő. Elmondja Elliot-nak és ezután le akarják leplezni a lányokat. Később úgy gondolják, hogy Miriam, Tiffany és Lewis is sellők, így úgy gondolták a versenyen leleplezik Miriam-et. Miriam pont sellő jelmezbe bújt, így Kim azt hitte, hogy nem jelmez. Hatalmas kavarodás lett belőle…
 
6. rész: Young Love
 
Egyszer Elliot megakarta mutatni Rikkinek, hogy mit tud a szörfözés terén, holott megtiltotta neki Byron, hogy a vízbe menje. Utána fuldoklik, majd Rikki beleveti magát a vízbe. Kimenti Elliotot, persze a fiú nem látta, hogy sellő. Utána teljesen belezúgott, ajándékoat vett neki. Rikki azonban a tengerparton megmodta neki, hogy kopjon le, erre Elliot eltűnt 2 napra. Mindenki kereste, végül Rikki találta meg az állatkert növényi részén. Ott kibékültek, viszont túl későn akartak kijutni, mert addigra bezárták őket és elindult az öntöző. Szerencsére sikerült kimenekülniük Emma, Cleo és Lewis segítségével.
 
7. rész: Moon Spell
Emma szülinapi bulit szervez az apjának. Cleo találkozik Miss Chatham-mel, aki figyelmezteti őket, hogy vigyázzanak a teliholddal. Emma azonban a bulin megpillantja a hold tükörképét a puncsban és nem lesz magánál: kritizál mindenkit, összefagyasztja Zane-t és Miriam-et, megeszi a hidegtál felét stb.. Utána elúszik a Mako-szigethez, majd kéri a lányokat, hogy ők is menjenek. Azután sikerül visszacibálniuk Emmáéék medencéjéhez, de nem változott vissza sehogy sem emberré. Így elvitték éjjel a JucieNet-be és ott aludtak vele. Másnap, amikor a hold lement, akkor visszaváltozott. Persze Emma semmire sem emlékezett, többek közt arra sem, hogy csókolózott Byron-nal…
 
8. rész: The Denman affair
 
Új tengerbiológus érkezik a városba és Lewis természetesen jelentkezett asszisztensnek. Egyik napon, mikor Dr. Danmen ( a tengerbiológus) nincs a laborban, Lewis azt vizsgálta, hogy mitől változhattak át a lányok (Egy körömdarabon kísérletezett, ami Cleoé). De bejött Dr. Denman, megkérdezte mi az, erre Lewis azt válaszolta, hogy semmi, majd gyorsan eltávozott. De ott felejtette a körömmintát, így a biológus megvizsgálta és látta a részecskék mozgását és változását. Másnap megkérdezte Lewis-t, hogy nem akar-e vele menni, és Lewis igent mondott. Eközben már megírta cikkben a mintáról vélt változásokat. Cleo próbálja meggyőzni Lewis-t, hogy ne menjen vele, de nem sikerül neki. Amikor elutaznának a lányoknak sikerül észrevétlenül ellopni a mintát, hogy ne legyen bizonyítéka. Ám akkor jönnek rá, hogy a cikk még ott a van a számítógépen. Ekkor Lewis odamegy és mondta, hogy azt a cikket már valaki letörölte.
 
9. rész: Dangereus Waters
 
Cleo hala meghal, így temetést rendeznek. Rikki kárpótolni akarja egy másik hallal, de Cleo nem örül neki, mert ő másfajta halakat tart. Így Rikki sellőként szerez egy különleges halat. Útközben, mikor vinné Cleo-nak, találkozik egy jó képű fiúval, aki megkérdezi, hogy honnan van a hal, de a lány nem árulja el. Utána egyre többször visz halakat a fiúnak és így meggazdagodik. Később kiderül, hogy a fickó illegális területekről szerzi a halait, így Rikki utánuk megy és leleplezi őket.
 
10. rész: The Camera Never Lies
 
Versenyt rendeznek, hogy ki tudja a legjobb 3 perces filmet készíteni. Zane természetesen nyerni akar, így éjszaka Lewis segítségével elviszik a JucieNet.ből apja szörfjét és másnap kimennek a tengerre. Zane rekordidő alatt akarja körbehajózni a Mako-szigetet. De közben leesik a a szörfről és cápák közt landol. Lewis csónakja bedögli, így nem tud neki segíteni. Rikki eközben a tengerben van és megmenti Zanet. A kamera, mindent rögzített, de cápának nem látták nyomát. Lewis kifigurázta a filmet, berakott egy nagyon pipi halat, mintha Zane attól félne. Így Lewis megnyerte a legjobb film díjat Zane pedig a legjobb színész díjat, de nem örült neki, mert senki sem hitt neki. Később Rikki elmondja neki, hogy ő elhiszi.
 
11. rész: Sink of Swim
 
Úszóversenyt rendeznek, amin Byron is indul. Emmát kéri meg, hogy legyen az edzője. Eleinte az edzések jól mennek, de azután túlzottan összemelegedtek. Utána Emma szigorú lesz, így Byronnak elege lesz és abbahagyják az edzést. Később bocsánatot kér a lánytól, de Emma nem akar vele tovább edzeni. Byron elmegy a versenyre meg is nyeri, miközben Emma felenged és ugyanúgy jó barátok lesznek.
 
12. rész: The Siren Effect
 
Cleonak szörnyű hangja van, így sajnos mindenki kineveti egy karaoke alkalommal. Emma, Rikki és Lewis elmennek aznap este Cleo-hoz, megnéznek egy filmet. Eközben telihold van, Cleo kimegy a fürdőszobába, és a mosdókagyló vizében meglátja a holdat. Belenyúl, majd ő sem lesz önmagánál. Amikor karaokéznak a szobában Cleo-nak csodálatos hangja lesz, ami Lewis-t is elbűvöli. Utána megjön Byron is, mert ő is hallotta a dalt. Később egy csapat fiú jön Cleo-ékhoz. Az apja mindenkit elküld, Cleo-t pedig felküldi a szobájába Lewis-szal, Emmával és Rikkivel. Lewis, hogy ne hallja Cleo éneklését direkt más zenét bömböltet fülhallgatón. Emma és Rikki kimennek egy percre, amikor Cleo ismét elkezd énekelni. Lewis leveszi a fülhallgatót, majd annyira elbűvöli Cleo éneklése, hogy megcsókolják egymást. Beront szobába Cleo apja, meglátja őket, majd Lewis-t elküldi. Éjszaka Cleo a rádióban énekel, és az egész város hallja. Másnapra több szár fiú gyűlt a házuk elé, Cleo elmegy a kávézóba, hogy ott énekeljen nekik, de aztán lemegy a hold, és ismét fars hangja lesz.
 
13. rész: Shipwrecked
 
Miss Chathamről kiderül, hogy egy hajóban él a kikötőben. El akarják venni túl, mert túl régi már. Erre Miss Chatham elszökik a hajóval éjszaka. Zane azonban utánamegy reggel és átmegy Miss Chatham hajójába. Veszekedik vele, amiért elsüllyesztette a csónakját. Az idős hölgy a hajón szívrohamot kap, Zane nem tud mit tenni. Eközben Cleo, Emma, Rikki és Lewis utánuk mennek, átrakják a idős hölgyet egy másik csónakba és Zane egyedül marad. Az ajtó viszont beragad és a hajó süllyedni kezd, Zane-nel együtt. Emma visszaúszik sellőként, és Zane meglátja a farkát, de utána elvesztette az eszméletét. Utána folyton csak a sellőkről beszél.
 
14. rész: Surprise!
 
 
Cleo nemsokára 16 éves lesz. Az apja szervez neki egy meglepetés bulit és mindenkit elhív. De kiderül, hogy ez egy gyerekparti, pónikkal, bohócokkal stb… Cleo ezt meglátja, nagyon mérges lesz és elúszik a tengerben. Zane és Lewis közben keresik a sellőt (Lewis csak azért ment bele, hogy elterelje a figyelmét). Lewis meglátja Cleo-t és eltereli Zane figyelmét, hogy a lány megmenekülhessen. Később Lewis utánamegy és mondja, hogy este menjen el a kávézóba. Nagy nehezen elmegy és ott talál egy partit, amit Lewis rendezett neki. A lány nagyon örül, majd tisztázzák az apjával, hogy már nem kisgyerek.
 
15. rész: The Big Chill
 
Emma a kávézóban dolgozik és nagyon jól megy neki. Később felvetetik Rikkit is, de a vendégekkel pocsékul bánik. Wilfred elutazik a hétvégre, így a kávéházat Emmára bízza. Miriam bosszút akar állni, így bemegy a raktárba és kikapcsolja a fagyasztást. Emma és Rikki utána a raktárban veszekednek Miriam jelenlétében, aki elbújt. Emma ésreveszi, hogy nincs fagyasztás, így mindent egy perc alatt megfagyazst, Miriam-et is. Csak másnap látja meg a megfagyott lányt. Odahívja a többieket, Miriam-et elkezdik kiolvasztani, de nem elég gyorsan, mert Wilfred megérkezik. Végül sikerül, Wilfred pedig meglátja a rendetlenséget. Rikkit akarja főnöknek, így amikor Emmával beszél, hogy kirúgja, Rikki szívességet tesz Emmának és gorombán bánik az emberekkel, hogy kirúgják.
 
16. rész: Lovesick
 
Cleo az állatkertben dolgozik és egyszer a nyakláncát belejtette a vízbe. Utána ugrik, majd úszik még egy kicsit egy delfinnel. Rajtakapja az állatgondozó, hogy a delfint eteti, így megkéri, hogy gyakrabban járjon be. Eközben a szülei azt hiszik, hogy barátja van és senki nem tudja, hogy ki. Zane közben megkéri Cleo-t, hogy vigye be a könyvtárba. A szülők észreveszik, hogy mind a két gyerek eltűnt, így már tudják, hogy Cleo és Zane együtt járnak. Amikor találkoznak velük az állatkertben, hatalmas felfordulás következik, de aztán minden rendeződi.
 
17. rész: Under the Weather
 
Cleo és Rikki Emmánál vannak. Éppen suliba kell menni, de elkezd esni az eső. Emma anyja felajánlja, hogy elviszi őket kocsival, de ahhoz át kell kelniük a kerten. Cleo, hogy megmentse a helyzetet, elájul és azt tetteti, hogy beteg. Utána Emma és Rikki is. Kijön az orvos, majd megállapítja, hogy ez valami vírusos izé. A lányok nem bírják tovább titokban tartani, így Emma mindent bevall: hogy csak tettették, hogy betegek, mert biosz dolgozat lett volna.
 
18. rész: Bad Moon Rising
 
Sorry, ezt a részt nem láttam, így nem tudom a tartalmát…
 
19. rész: Hurricane Angela
 
Angela, Cleoék unokatestvére ideutazik a hétvégén. A lány nagyon kényes, mindent mindig akkor akar. Egyszer ellop egy pelikánt és berakja Cleoék fürdőszobájába, hogy összeugrassza Cleot és Kimet. Persze Cleo Kimet gyanúsítja, hogy ő lopta el az állatkertből. Cleo vissza akarja csempészni az állatkertbe, de az egyik gondozó észreveszi és kirúgja. Később kiderül, hogy az nem állatkerti pelikánt, így Cleot visszaveszik és kiderül, hogy mindenről Angela tehet.
 
20. rész: Hook, Line and Dinker
 
Bocsi, de ezt sem láttam, amint látom kiegészítem…
 
21. rész: Szintén nem láttam xd
 
22. rész: Fish Out Water
 
Rikkit meghívja Zane-t egy ebédre magukhoz. Vesz a lánynak egy nagyon szép ruhát, így Rikki abba megy. Az ebéden Emma is ott van. Arról van szó, hogy fejlesszék a Mako-szigetet, építsenek hozzá minden félét. Rikki tiltakozik, beszédet mond, amiben Emma segít neki. Összeveszik Zane-nel, de utána kibékülnek.
 
23. rész: In Too Deep
 
Rikki meglát egy medált a kirakatban, miközben Zane-nel sétál. Ez a nyaklánc az előző sellőké volt, így Rikki meg akarja venni, de túl drága. Zane ehatározza, hogy megveszi neki, de Miriam bosszúból megelőzte. A fiú azt mondta, kérjen bármit, csak adja neki a nyakláncot. Miriam azt kéri, hogy ott rögtön csókolja meg. De Zane nem látta, hogy Rikki is ott van, így a szeme láttára csókolja meg Miriam-et. A lány azonban, ahelyett, hogy odaadta volna a nyakláncot, bedobta a tengerbe. Zane utánaugrik, majd odaadja Rikkinek.
 
24. rész: Love Potion
 
Emma bulit szervez a JucieNetben. Lewis nem hívja el Cleot. Rikki Zane-nel megy Emma pedig egyedül. Egy idő utána Nate elhívja Cleo, és mivel Lewis nem hívta el, a lány igent mond. Eközben Lewis feltalál egy olyan szert, amitől a lányok nem lesznek sellők, ha víz éri őket. Lewisnak csak akkor jut eszébe a buli, de túl későn, mert Nate és Zane már megjöttek, így a lányok elmennek. A bulin kiderül, hogy a szertől csupa vörösek lesznek, így elúsznak a Mako-szigetre. Lewis utánuk megy, elmagyarázza, hogy Byron és Zane még mindig ott várnak, így Emma és Rikki viszamennek s Cleo és Lewis kettesben maradnak. Itt csattan el az első csók.
 
25. rész: Dr. Danger
 
A tengerbiológus ismét visszatér a városba és megkeresi Lewis-t. Ismét kérdezi, hogy honnan volt a mintája, de a fiú semmit nem árul el. Zane közben rátalál és elmondja neki, hogy a Mako-szigeten keressen. Ott a barlangban talál egy halpikkelyt és megvizsgálja, majd megállapítja, hogy ugyanolyan, mint a körömdarab. Kamerákat állít a Mako-szigethez és amikor a lányok odaúsznak meglátja őket. Zane apja is ott volt, így már ketten tudják a titkot…
 
26. rész: A Twist in the Tail
 

Minden kiderül, hogy a lányok sellők. Elfogják őket a Mako-szigeten, eközben Lewist bezárják Dr. Denman hajójába. Zane megjelenik a helyszínen és meglátja Rikkiéket sellőként. A lány iszonyú mérges lesz rá, Zane pedig elhatározza, hogy kiszabadítja őket. Kimenti Lewis-t és kiszabadítják a lányokat. Másnap csak az a választás maradt, hogy lemondanak a sellőségről. Meg is teszik Dr. Denman láttára, így a biológus elutazik, mert nincs bizonyítéka. Később kiderül, hogy csak 12 órára ment el az erejük.