Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


rikkiről(cariba-ról

 

 

teljes neve:rikki chadwick

haja:szőke,enyhén göndör

szeme:kékes szőke

medálja:fent,pirosköves

szülei:apjával él de neve ismeretlen

testvére:nincs

barátai:clio,emma,lewis

kora:16

első véleménye a sellőségről:egész klassznak találta.fura ujj,de nem szörnyű

 

pasija:

rikkinek nincs pasija.még!viszont volt egy jó pár csókjelenete zaneval,és mintha randiztak is volna,amikor eggyütt mentek fagyizni és sok más helyre!

 

csókok:

most meg fogsz lepődni.mert,ha valakitől akkor biztos nem tőlle vártad,hogy megcsókolja rikkit.hisz,rikki utálja,ahol csak tud keresztbe tesz neki.na?már rá jöttél ki az?hát nem más mint zane.és ami meg lepő nem is egyszer csókolóznak:

rikki is akár csak emma az első igazi csókjánál. nem saját maga volt hanem(holdhatása)

családja:

rikki nagyon zárkózott,így az egész első évadban semmit sem tudhatunk meg a családjáról.viszont a 2.évadban már kiderűl,hogy rikki az apukájával él kettesben.viszont ennek elenére is nagyon szeretik egymást.rikki papája szeret motorozni.

 

plusszba még egykis érdekesség:

rikki papájától nath ellopott vmit mikor zane is vele volt.igaz hogy késöbb vissza is vitte,de rikki apja megjegyezte,és nagyon utálta a fiut.mikor meglátta őket rikkivel nagyon dühös lett és elzavarta zanet,sőtt megtiltotta hogy találkozanak.de zane,hogy bebizonyítsa hogy jó ember,megjavította rikki papájának motorját,így megengette,hogy járjanak.

 

hogy ejtsd ki a nevét:

rikki.rikkit,ahogy írod úgy ejted.csak egy k-val.rikinek!

 

rikki képessége:

rikki képessége a melegítés.ez a leghasznosabb mindjáuk ereje közül.ha valamelyikük vizes lessz rikki egy szempillantás alatt meg bírja szárítani.és a jéggé olvadtt miriemmel is boldogul.eleinte ugy látszott,hogy rikkinek nincs képessége,mert amikor emma és clio észervette az övékét,akkor ő vele nem történt semmi.de nem sokkal uttána rikki is észre vette az ő erősségét,vagy in kább más néven erejét!

fürdő rucija:

rikki rózsaszín,fehér kontúrral madaras fürdőszetett hord.

kiegészítés ként egy piros,sárga fehér mintás kendőt visel.

ruhái, stílusa:

hajviselete:

ha valami tipikus rikki,akkor az  a haja.80%-ban kiettőben befonva hordja.12%-ban hátul összefogva és 8%-ban félig kiengedve,az az csak kis részét összefogva.

tipikus rikki,még ha nem is tudod meik lány ki,rikkit a hajáról akkor is felismered!

öltözete:

rikkire is jellemző a dump toppos visele,de emelett talán ő öltözik a legdivatosabban.a ruháit kényelem és nem divat szerint válogatja.többnyire nadrágot hord,de a szoknyát se gyűlöli.

lábbelik:

tornacsuka és papucs cipő.ezt a két lábbelit hajlandó csak felvenni.ezek kényelmesek és negyon illenek a  ruháihoz.bár inkább a tornacicő áll legközelebb hozzá,azért a papucscipő és tornacsukia stílusú.

hobbija:

rikki nagyon szereti piszkálni zanet.ahol tud kereszbe tesz neki.ellopja a csónakja gyújtógyertyáját,beszól neki és még sok más.de soha nem veti el a sujkot!bár nem tudom hogy...

vonzó szépség hibája:

rikkinek két szépséghibája van.az eggyik vonzóvá teszi,míg a másik kicsit fura.rikkinek akár csak emmának,apró szeplői vannak az orrán és az arcán.ettől a vad belsőjét egy szelíd kislányos arc takarja.a maásik hibája za eggyik foga.balról a harmadik foga,olyan mintha egy kicsit le lenne törve,vagy meghajolva.meglehetősen furán néz ki.bár úgy is nézhet ki első tekintésre,hogy csak lepedékes,de ha jobban meg figyeled,akkor látszik hogy nem erről van szó.a többi foga mind kifogástalan.

fürdőszobájuk:

rikkit még soha nem láthattuk,amikor át változik fürdés közben,így a fürdőszobájukról nincs információ!

 

Image and video hosting by TinyPiccariba

 

 

 rikki chadwick szerepét játszani egy álom volt cariba heine szinésznőnek valóra váltani.

cariba 1988 október1-én született dél-afrikában.1991-ben elköltözött afrikába.fiatal kora óta cariba szenvedélye a tánc,melynek tudásával részt vett versenyeken.egy tánc showban is szerepelt dale-molly-val.a h2o-n kívül még 3 sorozatban szerepelt:a stupid-ban,a stupid man-ben,és a blue wather high-ban.carba rendkívül elkötelezett és eltökélt szinésznő.ezért a szerepét felbérelt egy személyes úszó autó buszt,hogy felhalmozza vízben megnyilvánuló erejét.a nehéz minkája bevált,amikor cariba-t visszahívták azért a végső meghalgatásért,amit a film alatt végeztek.

amikor az ügynökei elmondták a híreket,cariba sikított.amikor elmondták neki,hogy ő nyerte meg rikki szerepét.ez az a szerep,amit igazán akart.