Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Christopher Poree
 
 
Alakítja: Byront
Életkor: 21 év
Lakhely: Queenstown
Teljes név: Christpher Paul Poree
Mottó: "Ha a szeretet hatalma legyőzi a hatalom              szeretetét, béke lesz a világon." /Jimmy Hendrix/
Hobbi: szörf,kristálytiszta hullámok, snowboard, barátokkal lógni, csukott szemmel feküdni a strandon,  egy tetejéről nézni szét a világba, kempingezni
Kedvence a TV-ben: ismeretterjesztő filmek; külföldi filmek; klasszikus filmek; világhíradó; South Park; Happy Three Friends

Egyéb: Egyedülálló
Csillagjegye: Kos
Burgess Abernethy
 Szerepe: Zane Benett
Életkor: 20 év
Lakhely: Sydney
Kedvenc Zenéi: Muse; Radiohead; Death cab; Postal service; Loope Fiasco;
Beatles
Kedvenc Könyv: James Frey: Millió apró darabban
Kedvenc film: Love my way
Példaképe: River Phoenix
                 

Angus McLaren:

Egy tejfarmon nőtt fel Leongatha mellett. Utána megjelentek az amatőr produkciói. Sok TV műsorban szerepelt. Ő egy sportember, úszik és focizik.
Állapot: Egyedülálló
Csillagjegy: Halak
Születési idő: 1987. február 21.
Születési hely: Gold Coast, Queensland, Australia
Családi állapot: nőtlen, nincs gyerek
Szemszín: barna
Hajszín: sötétbarna

 

Clarie Holt:

Clarie Holt nem idegenkedett a víztől,ő az úszóbajnok sellőszerepét kapta, ő lett Emma Gilbert. Fekete öves Thak-Wan-do-s (küzdősport), és úszás-oktató. Játszik: röplabdát; vizilabdát. Szeret zongorázni, énekelni, gitározni. Szeret vásárolni, és a moziba járni barátaival. A középiskolát 2005-ban végezte el. Ő jól érzi magát szinésznőként, és "sellőként".

Phoebe Tokin:

Phoebe Tokin Sydneyben született 1989-ben. 4 évesen már részt vett különböző tányiskolákban, beleértve a: classzikus balett; tapp; hip-hop; korabeli táncokat is. Attending Qeenwood iskolába Phoebe dráma-osztályba járt, és így sok iskolai produkcióba szerepelt, beleértve: Antigone; White Carne; Venetian Twins. Minden évben Phoebe nyerte a Shekspare fesztivált.

A H2O-ban Cleo szerepével került a képernyőre. Eredetileg nem tudott úszni, de nagyon sokat gyakorolt, és megtanult.

Cariba Heine:

Az ő szerepe Rikki Chadwick, álma volt eljátszani ezt a szerepet. Cariba Dél-Afrikában született 1988. október 1-jén. 1991-be Austráliába költözött. Már 3 éves korától kezdve őszintén szinésznőnek készült. Cariba szeret színészkedni, és táncolni, és nagyon nem szeret valamit szorgalmasan; többször újrakezdeni hosszú ideig.  Szereplőlistáján van egy rövid filmnek: Ballastic Sessions, amiben Amandát, a táncost játsza. Sokprodukcióban játszik ezeken a helyeken: USA; UK; Will young' video clipp... Ő egy rendkívüli dedikáló, és határozott színésznő. A szerepe miatt bérelt egy úszás- oktatót. Munkája kifizetődött, mert bejutott az utolsó fordulóba, és a víz alatt is lefilmezték. Hasonlít Rikkire.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sajókaza Sojom telep 19/7

(Rácz Vivien, 2009.05.15 10:53)

jó a kép